Stålbyggnader

Handelsplats Dalkullan, falkenberg

Oktober, 2018
Efter sommaren 2019 öppnas Falkenbergs nya handelsplats. Handelsplatsen består av 10 300 kvm kommersiella yta innehållande 4 butiker, 3 restauranger och 2 träning/sporthallar. 6 av verksamheterna är helt nya för Falkenberg. Handelsplatsen ligger intill Tångarondellen som idag redan utgör en viktig handelsplats för Falkenbergsborna. J3M levererar stålstomme, tak, betongsocklar och väggar till MVB som är totalentreprenör.
Se mer

Friskis & Svettis, Linköping

Juni, 2018
Intill Landeryds Golfbana i Linköping levererar vi stomme, tak och väggar till en ny anläggning för Friskis & Svettis.
Se mer

Lintex, Nybro

April, 2018
Till Lintex senaste utbyggnad levererar vi tak och väggar tillsammans med Granflo Bygg AB.
Se mer

Vifolkaskolan, Mantorp

Mars, 2018
Vi har fått nöjet att leverera stomme, takplåt, taktäckning, betongsocklar, sandwichelement och plåtbeklädnader till en utbyggnad av Vifolkaskolan i Mantorp. Ett projekt som vi genomför tillsammans med Stångebro Bygg.
Se mer

HALLARNA, HALMSTAD

Mars, 2018
MTA bygger framtidens shopping i Halmstad.
Eurocommercial gav MTA uppdraget att göra en fullständig omvandling av tidigare köpcentret Eurostop till dagens Hallarna, vilket möjliggör en utökning av köpcentret från tidigare 30 aktörer till ca 90 butiker, caféer och restauranger.
J3M levererar stomme, tak och vägg till Norra entrén i etapp 5.

Se mer

DEROME, Varberg

Augusti, 2017
MTA Varberg har skall bygga en ny produktionsanläggning åt Derome. I denna nya anläggning skall Derome producera färdiga bostäder där kunden kan flytta in 10 veckor efter leverans.
J3M levererar stomme, tak och vägg.

www.mtabygg.se
Läs mer här
Se mer

Idrottshall, ENeby

Augusti, 2017
J3M levererar stomme, takplåt, väggar, hdf och taktäckning. Både detta och Idrottshall Linköping sker tillsammans med Stångebro Bygg. Samarbetet har hittills varit mycket givande och vår ambition är att det ska fortsätta likadant i framtiden.
Se mer

Idrottshall, linköping

Augusti, 2017
J3M levererar stomme, takplåt, betongsocklar, väggar och taktäckning.
Se mer

Idrottshall, Härryda

Augusti, 2017
J3M levererar stålstomme, takplåt, hdf bjälkklag, betongsocklar och väggelement till detta bygge. Totalentreprenör är Tommy Byggare.
Se mer

MAskinhall

Februari, 2017
Vi har fått i uppdrag att leverera en maskinhall som är 50*20 m. Vi levererar och monterar plintar, stomme, takplåt, socklar, väggar, fönster, portar och plåtbeklädnader. Montagestart april 2017.
Se mer

Maskinhall, oskarshamn

December, 2016
Vi har fått förtroendet att leverera en maskinhall till Oskarshamn på 24*18 m. Vi levererar allt utom den gjutna plattan.
Se mer 

hestra woodtreatment, hestra

November, 2016
Hestra Woodtreatment AB har fått en stororder och behöver nu fler skärmtak för att buffertlagra de nya volymerna tryckimpregnerat virke. J3M har fått nöjet att levererar stomme, tak och vägg.

Turnab, Reftele

November, 2016
Turnab AB i Reftele är en kvalificerad leverantör av automatsvarvade stänger. De har idag ett skärmtak som de nu anlitat J3M för inklädnad och tilläggsisolering. För att inte tappa funktionen hos ett skärmtak har de även beställt tre stycken stora portar för att få stora öppningsbara ytor.
www.turnab.se

trioplast - transportgång, smålandsstenar

Oktober, 2016
Vi är i full gång att slutföra första delen av vårt projekt på Trioplast. Vi har nu fått ytterligare en beställning av Trioplast och denna gång skall vi leverera en 140m lång transportgång. Montaget påbörjas direkt efter vi avslutat andra och sista delen på vårt första projekt åt Trioplast.

Ställverksbyggnad, Sandviken

Oktober, 2016
Sandvik AB i Sandviken bygger till och vi levererar och monterar stålstommen. Vår beställare är C3C i Växjö som också leverera betongkonstruktionen för byggnaden.
www.c3c.se

Netto, falkenberg

Oktober, 2016
Vi har fått i uppdrag att klä om befintlig fasad och levererar dessutom en tillbyggnad, skärmtak, entresol samt stål till fönsterpartier och ny entré.
Se mer

Skärmtak OKQ8, järna

Montage av skärmtak
September, 2016
I våras gjorde vi klart stomme, tak och vägg för butiken. Nu är det dags för montage av skärmtaket över tankstationerna.
www.ro-gruppen.se
Se mer

Räcke, Norrtälje

Montage av balkongräcke
September, 2016
Vi har fått i uppdrag av NAP (Nordisk Alu Profil) att montera räcken på 156 balkonger i Norrtälje. Förhoppningen är att det ska kunna bli fler liknande projekt i framtiden och att samarbetet bara börjat.
Se mer

Trioplast, Smålandsstenar

Takhöjning till nya maskiner
Augusti, 2016
Nu lyfts den 18.000kg tunga fackverksbalken på plats. Montageledare Andreas Hoof var mycket nöjd med lyftet och allt fungerade perfekt.
Se mer

Formteknik, anderstorp

Fasadbeklädnad
Juli, 2016
Formteknik har flyttat till nya lokaler i Anderstorp. Vi skall hjälpa dem med helt ny fasadbeklädnad med plåtsandwichelement samt lite kompletterande skärmtak och entreér. Totalt är det ca 2000m2 vägg som skall kläs om.
Se mer

OKQ8, Järna

Juni, 2016
Vi har fått förtroendet av RO-Gruppen att projektera och även montera komplett hus inklusive stomme, tak och väggar. I höst ska vi även montera ett tillhörande skärmtak över tankstationerna.
Se mer

Gisle billack, gislaved

Ny plåtbearbetningsverkstad 
Maj, 2016
Vi har hjälpt till med utformning, projektering, A-ritningar, K-handlingar samt leverans och montage av stomme, tak, portar och vägg. Byggherre var Staffan Sjöblom.
Se mer

Astronaut, falkenberg

Industrihotell/lager
Maj, 2016
Vi har ansvarat för projekteringen och levererat stomme, tak och väggar. Byggare och byggherre var Lundby Entreprenad.

kosmonaut, falkenberg

Kontor/tillverkning
Maj, 2016
Kosmonaut Events är ett företag som arbetar med eventproduktion tex mässmontrar, showroom och display material. Lundby Entreprenad har byggt nytt kontor och produktion åt Kosmonaut i Falkenberg. Här har vi varit med på stomme tak och vägg.
För mer info om Kosmonaut Events besök  www.kosmonaut.nu.

Se mer